Evenementen

Omgaan met narcisme

Kom op 19 mei 2019 naar de workshop ‘Omgaan met narcisme’ in huize Lydia in Amsterdam. 

Geef je grenzen aan!

Mensen met een (ongediagnostiseerde) narcistische persoonlijkheidsstoornis kunnen door zeer gebrekkig zelfinzicht je leven heel lastig maken. Op het werk kan dit tot een burn-out leiden, in je privé-leven kan dit depressies of lichamelijke klachten tot gevolg hebben. Het is belangrijk om te leren hoe je je weerbaarheid kunt vergroten ten aanzien van iemand die altijd manipuleert, jouw grenzen opzoekt of er steeds overheen gaat

In deze workshop ga je onder begeleiding van een ervaren professional ontdekken waar je grenzen liggen en hoe je deze doeltreffend kunt aangeven. Bij een narcist of psychopaat leidt dit meestal tot conflict, grensoverschrijdend gedrag of afstand.

De workshop gaat over assertiviteit en autonomie, zonder in conflict te raken. Dat doe je door het leren voelen en bekrachtigen van je grenzen. Een effectieve manier om je zelfvertrouwen te vergroten is oefenen met specifieke communicatievaardigheden. Zo leer je sterker te staan in het contact met gezonde anderen én in het contact met een narcist of psychopaat. Op deze manier neem je de regie weer in eigen handen.

Hoe je dit kunt leren, daarover vertelt Natasja Paskas je alles tijdens de workshop.

Geef je op bij: info@emotionelemishandeling.nl

De workshop duurt van 10:00 tot 17:00 uur.

De kosten zijn 85,- euro voor de gehele dag inclusief koffie en thee.

Je kunt het bedrag van 85,- euro overmaken, t.n.v. Praktijk Oud Zuid op;

IBAN: NL 28 TRIO 0254708730. 

Je krijgt nog een aantal weken voor de workshop de laatste informatie.

————————————————————–

De trainer: 

Natasja Paskas is therapeut met een specialisatie op het gebied van emotionele mishandeling en ervaringsdeskundige op het gebied van psychopathie. Haar ervaring leert dat lichamelijke en psychische klachten regelmatig een gevolg zijn van chronische stress. Daardoor neemt traumaverwerking binnen haar eigen praktijk een grote plaats in.