Over Mij

Ik ben Natasja en heb een eigen praktijk met een specialisatie op het gebied van emotionele mishandeling en emotionele verwaarlozing. Steeds vaker moet ik constateren dat psychische en lichamelijke, ‘onbegrepen’ en chronische klachten een oorzaak hebben in chronische stress (uit het verleden).

Na jaren­lang reizen en werken met mensen van over de hele wereld en mijn gedegen opleiding tot therapeut, werd het mij duidelijk dat optimale gezondheid te maken heeft met een harmonieuze innerlijke gevoelsbeleving. In het therapeutschap komt mijn liefde voor mensen en fascinatie voor de menselijke ervaring duidelijk naar voren. Ik benader je met rust, aandacht, betrokkenheid, gelijkwaardigheid en oprechte interesse. Door mijn levenservaring kan ik snel analyseren en probleemoplossend werken, daardoor is mijn aanpak concreet en no-nonsense.

Ik ben oprichter en beheerder van deze informatie-website en ik begeleid, naast werkzaamheden in een homeopathie praktijk, dagelijks op holistische wijze, de specifieke doelgroep van (ex) slachtoffers van emotionele mishandeling op weg naar heling en herstel.