Over Mij

Ik ben Natasja Paskas, therapeut en healer met een specialisatie op het gebied van emotionele mishandeling en emotionele verwaarlozing. Steeds vaker moet ik constateren dat psychische en lichamelijke, ‘onbegrepen’ en chronische klachten een oorzaak hebben in chronische stress (uit het verleden).

Ik ben werkzaam geweest in de kunsten en media en heb een aantal jaren in o.a Engeland, Griekenland en Dubai gewoond. Na jaren­lange samen­werking met mensen van over de hele wereld en mijn gedegen opleiding tot therapeut, werd het mij duidelijk dat optimale gezondheid te maken heeft met een harmonieuze innerlijke gevoelsbeleving. In het therapeutschap komt mijn liefde voor mensen en fascinatie voor de menselijke ervaring duidelijk naar voren. Ik benader je met gelijkwaardigheid en oprechte interesse. Door mijn levenservaring kan ik snel analyseren en probleemoplossend werken, daardoor is mijn aanpak concreet en no-nonsense.

Ik ben oprichter en beheerder van deze informatie-website en ik begeleid, naast werkzaamheden in een volle natuurgeneeskunde praktijk, dagelijks de specifieke doelgroep van (ex) slachtoffers van emotionele mishandeling, op weg naar heling en herstel.

Tevens ben ik aangesloten bij het netwerk van therapeuten van het Verdwenen Zelf. Dit is een organisatie die zich inzet voor slachtoffers van narcistische mishandeling door middel van het uitgeven van boeken, het organiseren van workshops en het beheren van een informatie-website over narcisme. Binnen het ‘Verdwenen Zelf’ geef ik ook trainingen, gericht op herstel van zelfvertrouwen, assertiviteit en autonomie.

Om de week, op dinsdagmiddag vanaf 14:00 uur tot 17:00 uur, houd ik inloop-consulten bij bewustzijnscentrum de Roos in Amsterdam.