Contact

Afspraak maken?

Het is mogelijk om de praktijk te bezoeken voor consulten. De praktijk mag open en zorg verlenen omdat er zeker 1,5 meter afstand genomen kan worden tijdens de consulten.

E-consulten, telefonische consulten en FaceTime consulten zijn ook mogelijk en heel effectief. De therapeut houdt dagelijks (internationaal) Skype en FaceTime sessies.

Je kunt hier Zoom downloaden.

Momenteel is er geen wachtlijst. Wil je vóór het maken van een afspraak goed controleren of je aanvullend verzekerd bent? (heb je alternatieve geneeswijzen in je pakket?) Het komt regelmatig voor dat mensen eerst een afspraak maken, om vervolgens erachter te komen niet aanvullend verzekerd te zijn, waardoor de afspraak weer geannuleerd moet worden.

Je kunt via email een afspraak maken voor een praktijk consult, een Skype-consult of een What’sApp gesprek (handig als je ver van de praktijk af woont). Ervaringen met lange afstandsconsulten via Skype of What’sApp-gesprek zijn heel positief. Telefonische consulten blijken minder effectief.

Een Skype-consult of What’sApp-gesprek dient vooraf betaald te worden, je ontvangt dan eerst een nota.

Een e-consult aanvragen doe je hier
Voor een e-consult hoeft je geen afspraak te maken. 

Een consult in de praktijk duurt 1 of 1,5 uur.

Wanneer je een afspraak wilt maken in de praktijk, zou je dan 2 data en tijdstippen willen doorgeven dat je zou kunnen? 

Indien je een afspraak wilt annuleren of verzetten, dan dit graag zo spoedig mogelijk doorgeven. Een afspraak dient minimaal 1 werkdag van tevoren, telefonisch of per e-mail, te worden afgezegd. Bij geen of een te late afzegging wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Contactgegevens:

Therapeut: Natasja Paskas

E-mailadres: info@emotionelemishandeling.nl

Telefoonnummer: (020) 695 5167
Skype-adres: natasjapas

Voor intercollegiaal overleg: (020) 695 5167

Adres: Praktijk Oud-Zuid
IJsbaanpad 72-F
1076 CW Amsterdam

Routebeschrijving

Je rijdt met de auto over de ringweg A10 en neemt afslag S108 (Olympisch Stadion, Oud Zuid). Onderaan de afrit sla je rechtsaf de Amstelveenseweg op om na ongeveer 225 meter bij de stoplichten linksaf te slaan. Je rijdt nu op het IJsbaanpad en volgt de weg. Neem de tweede afslag op de rotonde (rechtdoor) totdat je aan je rechterhand het speelplaatsje ziet liggen. Hier kun je een parkeerplaats zoeken en de auto parkeren. Loop vervolgens het straatje in langs de speelplaats en sla linksaf naar steiger 3. Aan het einde van steiger 3 vindt je praktijk Oud-Zuid (72-F).

Let op! Het is betaald parkeren. 

Openbaar vervoer

Metro: reis naar metrostation Amstelveenseweg (lijn 50). Vanaf deze halte is het ongeveer 10 minuten lopen naar praktijk Oud-Zuid.

Bus: stap uit bij bushalte IJsbaanpad (lijn 170 en 172). Vanaf de halte is het ongeveer 8 minuten lopen naar de praktijk.

Tram: neem de tram (lijn 16 en 24) en stap uit bij tramhalte IJsbaanpad. Je vindt praktijk Oud-Zuid op ongeveer 8 minuten lopen van de halte.